Prvenstvo koprivničke Zajednice: Ribiči iz ŠRK-a Podravka najbolji

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Održano je prvenstvo Zajednice u ribolovu grabežljivaca Zajednice ribolovnih klubova Koprivnica na jezeru Šoderica. Prošli vikend na „Podravskom moru“ skupili su se ponajbolji ribolovci grabežljive ribe iz okolice Koprivnice.

Naime, zajednica okuplja ribolovne klubove s područja bivše općine Koprivnica, a svaki od tih klubova mogao je poslati svoju ekipu na ovo natjecanje. Tako je na ovom 15. po redu prvenstvu zajednice nastupilo 11 ekipa. Nakon uzbudljive borbe prekaljenih ribiča prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK-a Podravina u sastavu Branimir Kalinić i Mario Kalinić, koji su osvojili 3973 boda. Drugi su bili ribiči iz Štuke Torčec za koje su lovili Goran Čizmak i Goran Kuzmić, a oni su skupili ukupno 2237 bodova.

Treće mjesto uhvatili su ribiči iz  ŠRK-a Carp Podravina s 1554 boda, a tamo su lovili Denis Toth i Josip Pevec. Posebna nagrada na ovakvom natjecanju je i ona za najveću ribu. Ovog puta to je bila štuka teška 1,52 kilograma. Iako se ne radi o kapitalnom ulovu, ovo je najulov ovog natjecanja budući da se većina ribiča odlučila na kvantitetu te su se orijentirali na ribolov grgeča. Štuku  je ulovio ribič iz pobjedničke ekipe Branimir Kalinić.

FOTO Čitatelj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI