PRVO PA MUŠKO Za rođenje sina Velimiru dvorište uneredili stotinama kilograma svakakvog smeća

S jutrom, stigla je nevjerica. Koliko je mladi otac očekivao nešto slično, toliko ga je iznenadio intenzitet. Prevrnuta mu je čak i traktorska prikolica


Autor: podravski.hr — 04.05.2013. / 16:23 Stil

KRIŽEVCI – Velimir Miloš (28) iz Svetog Martina, križevačkog prigradskog naselja, dobio je prvo dijete, sina Lukasa. Supruga Jelena sa sinčićem stigla je kući prije nekoliko dana, a dočekalo ih je pravo iznenađenje.
Oko 70 prijatelja i poznanika posjetilo je kuću Miloša ‘naoružano’ vrećama narezanog papira, kuglica stiropora, raznih traka, te većom količinom slame. Sve to pripremili su za proslavu rođenja Velimirova i Jelenina sina.
– Nema tu nikakve ljutnje. To je običaj i osobno sam sudjelovao u takvim situacijama kod drugih prijatelja. Neka se samo veselimo, a sav nered koji je nastao ćemo već pospremiti – rekao je Velimir Miloš, dan nakon dočeka.
S jutrom, stigla je ipak i nevjerica. Koliko je očekivao nešto slično, toliko ga je iznenadio intenzitet. Prevrnuta mu je čak i traktorska prikolica.
– Moram priznati da ovakvo što nisam očekivao. Materijala za čišćenje imamo čak i na krovištima – smijao se Velimir. (go)
Na fotografiji: Velimir u dvorištu prepunom ‘materijala’ za doček