PRVOMAJSKA PARADA Podijeljeno čak 4000 porcija slasnoga graha, navečer na trgu svira Parni valjak

U ulozi 'djelitelja' našli su se mahom lokalni čelnici SDP-a predvođeni doministrima Darkom Ledinskim i Draženom Prosom te gradonačelnicom Vesnom Želježnjak, a pomogli su im i HDZ-ovci


Autor: podravski.hr — 01.05.2013. / 12:48 Stil

KOPRIVNICA – Oko 4000 porcija prvomajskoga graha podijeljeno je danas gladnome puku u središtu Koprivnice. Slasan grah sa suhim mesom skuhali su maheri iz Podravkine društvene prehrene, a građani su se doslovce gurali kako bi došli do svoje porcije.
U ulozi ‘djelitelja’ našli su se mahom lokalni čelnici SDP-a predvođeni doministrima Darkom Ledinskim i Draženom Prosom te gradonačelnicom Vesnom Želježnjak. Pripomogli su im HNS-ovka Melita Samoborec te HDZ-ovi vijećnici Stanko Biondić i Ernest Forjan, inače kandidat te stranke za gradonačelnika.
Po trgu se s obitelji motao i šef Podravke Zvonimir Mršić koji je tu priliku iskoristio kako bi registrirao bicikl. Mršićevi su trgom prošetali i novoga ljubimca, kraljevsku pudlicu Zaru koja je lani nabavljena u Zagrebu.
Prvomajska proslava navečer se nastavlja glazbenim programom i velikim koncertom Parnog Valjka na središnjem gradskom trgu.
Izvještavaju: Ema Gregurek i Nikola Wolf
grah1
– Grah su s mukom dijelili i doministri Dražen Pros i Darko Ledinski, slabo navikli na vrućinu i fizički rad
grah2
– Stanko Biondić (HDZ) zagrlio je SDP-ovke Sandru Sinjeri i Vesnu Želježnjak – navek zna Stankec s kime treba biti dobar
grah3
– Zvonimir Mršić s obitelji prošetao je trgom novu ljubimicu – pudlicu Zaru