Psić kritično nakon što ga je iz puške upucao bešćutni zlotvor! Puca i po mačkama i pticama!

Kako izvještava portal Bjelovarac.hr, u Zvijercima u Bjelovaru živi bešćutni monstrum koji se na tamošnjim životinjama iživljava tako da hladnokrvno puca po njima iz zračne puške.

Jadni pekinezer u jako je lošem stanju/FOTO: BJELOVARAC.HR

Novinari portala posjetili su obitelj čiji je pas čak tri puta ranjavan i koji se nalazi u izuzetno teškom stanju. Vlasnik psa za portal Bjelovarac.hr je rekao kako zna tko mu je ranio psa i kako ga je prijavio policiji, a taj čovjek mu je i sam rekao da će mu pas stradati.

Rengenska snimka ranjenog psa jasno otkriva gdje su završili meci/FOTO: BJELOVARAC.HR

U subotu, nakon što je vidio da mu je pas loše, odveo ga je veterinarki koja mu je rekla kako pas u sebi ima tri metka iz zračne puške. Jedan metak je izvađen, a druga dva je preopasno vaditi. Vlasnik psa nada se u reakciju policije, ali upozorava da isti čovjek puca i na mačke, ali da ga se ljudi boje prijaviti. Drugi čovjek s kojim su novinari portala Bjelovarac.hr pričali kaže da isti čovjek puca i po pticama.

FOTOGRAFIJE SU OBJAVLJENE LJUBAZNOŠĆU PORTALA BJELOVARAC.HR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI