PUTOVANJE IZ SNOVA Osvojila 100.000 kuna pa dečka, poznatog sportaša, povela na nezaboravno putovanje

Javili su nam se iz Meksika i poslali nekoliko prekrasnih fotografija s putovanja


Autor: podravski.hr — 24.02.2019. / 11:59 Stil

Poslali su nam fotografije iz prelijepog Meksika / Privatna arhiva

Anamaria Oroš iz Kuzminca i njezin dečko, poznati županijski nogometni golman i ugostitelj Goran Ružić Ruža iz Legrada, na putovanju su iz snova.

Anamaria je u ljeti izvučena u nagradnoj igri Carlsberga i osvojila 100.000 kuna vrijednog vaučera za putovanje po izboru. Zajedno s dečkom ovih je dana posjetila Kubu i Meksiko. Javili su nam se iz Meksika i poslali nekoliko prekrasnih fotografija s putovanja, a Goran Ružić nam je opisao što su sve vidjeli.

Anamaria Oroš i Goran Ružić

– Ovo je stvarno putovanje iz snova. U Havani smo proveli šest dana gdje smo vožnjom u oldtimerima posjetili kuću Ernesta Hemingwaya, Trg revolucije, dolinu Vinales poznatu po najkvalitetnijem duhanu i prisustvovali izradi cigare. Vidjeli smo najveću kubansku tvrđavu Morro y Cabana te muzej ruma – rekao je Goran Ružić i opisao kako su nakon Kube put nastavili u Meksiku.

– U Meksiku smo posjetili prekrasan otok Mujeres, Playa del Carmen te gradove Meridu i Mexico City. Također posjetili smo gradove Maya Tulum i Cobu na obali kariba, Chicen Itzu, arheološke zone Teotihuacana te smo plovili brodom kanalima koji su ujedno ostaci sustava astečkih jezera – opisao je putovanje s djevojkom Anamariom. (ke)

FOTO: Privatna arhiva