Putujete na godišnji? Evo kakve su gužve na prijelazima i naplatnim postajama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza, pa se povremeno vozi u kolonama u pokretu, javio je u 10 sati HAK.

 A1 Zagreb-Split-Ploče: pojačan promet u smjeru mora; kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko dva kilometra, a kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

A3 Bregana-Lipovac: zagrebačka obilaznica – pojačan je priljev vozila iz smjera Jankomira prema naplatnim postajama Lučko, kolona je duga oko četiri kilometra; kolona teretnih i osobnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru Republike Srbije duga je oko četiri  kilometra.

A7 GP Rupa-čvor Diračje: kolona vozila kod GP Rupa u smjeru Republike Slovenije duga je oko kilometar.

Istarski ipsilon: zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko tri kilometra, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Otok Krk (DC102): pojačan promet u oba smjera na Krčkom mostu.

Na graničnim se prijelazima čeka oko pola sata. U pomorskom prometu nema poteškoća

(Hina) xpp yvkn

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI