Radiogoniometrija za slijepe: Izvrsni članovi ŠUS-a Podravina

Športska udruga slijepih Podravina Koprivničko-križevačke županije u srijedu je održala 5. Otvoreno prvenstvo općine Đelekovec te Croatia cup 2021. u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe. Natjecanje je održano na terenu Sportskog ribolovnog društva Đelekovec, a svoje vještine odmjerilo je ukupno 26 natjecatelja iz Koprivnice, Zagreba, Rijeke i Istre.  U kategoriji veterana dominirali su članovi ŠUS-a Podravina. Zlato u toj kategoriji, ali i u ukupnom plasmanu, odnio je Marijan Črneli. Srebro u kategoriji veterana pripalo je Ivici Molnaru, a bronca Željku Marinkoviću.

U kategoriji žena također su prva tri mjesta pripala članicama ŠUS-a Podravina. Prvo mjesto osvojila je Kata Grganić, drugo Ana Tkalčec, a brončanu medalju Ana Glavaš Jambreušić. U ukupnom plasmanu prvi je bio Marijan Črneli, drugi Novica Dražetić, a treći Nedjeljko Popović. U sklopu prvenstva održan je i Croatia cup 2021. u kojem su se natjecali parovi u kategorijama seniori, veterani i žene.  U kategoriji veterana zlato je pripalo paru iz ŠUS-a Podravina Marijanu Črneliju i Ivici Molnaru, te srebro Željku Marinkoviću iz ŠUS-a Podravina i Tomislavu Liliću iz RKS-a Galeb Rijeka. U kategoriji žena prvo mjesto osvojile su Kata Grganić i Ana Tkalčec, drugo Ana Glavaš Jambreušić i Đurđica Gregur, a treće Silvana Rudnički i Vesna Babić, sve članice ŠUS-a Podravina. Natjecanje su sufinancirali Općina Đelekovec i Zajednica tehničke kulture grada Koprivnice. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI