Radionice u Domu mladih: Govorit će o prirodnoj kozmetici i sjemenu

U Domu mladih ovaj vikend održat će se dvije zanimljive radionice u sklopu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju Dom. Prvu radionicu vodit će Nela Novak, članica Udruge Kopriva,pod nazivom Izrade prirodne kozmetike u P.I.P.I.

– Ono što nanosimo na kožu postaje jednako važno kao i ono što jedemo, zato je od iznimne važnosti znati i mariti čime hranimo našu kožu – kaže Novak.

Cilj radionice je upoznati ljude sa sastojcima prirodne kozmetike te prenijeti znanje o jednostavnosti izrade preparata za vlastite potrebe kako bi se smanjilo kupovanje nepotrebnih, komercijalnih kozmetičkih pripravaka iz dućana i potaknulo ljude na kupnju sastojaka od lokalnih hrvatskih proizvođača eteričnih i biljnih ulja. Idući dan radionicu vodi Silvija Kolar Fodor iz Udruge Biovrt. Predstavit će inicijativu Sjeme je naše ljudsko pravo koja je pokrenuta kao odgovor na najavljeni Zakon o sjemenu, sadnom materijalu i priznavanju sorti poljoprivrednog bilja. Projekt KUPID financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI