RADNA AKCIJA Kalinovčani očistili svoje lovište

Podravski list profile
Belodin A Alergija 941x177

Lovačka udruga Zeko iz Kalinovca provela je tradicionalnu akciju čišćenja svog lovišta. Akcija je okupila brojne članove Udruge koji su prikupili otpad u odbačen u okoliš lovišta i uz granične prometnice, a nakon obavljenog posla organizirano je i druženje.

-Redovita briga o lovištu uključuje i akcije čišćenja okoliša lovišta koji i dalje neodgovornim mještanima služi za bacanje otpada. U akciju su sudjelovali i općinski načelnik Danijel Zvonar te njegov zamjenik i naš član Danijel Moslavac – kaže Marijan Horvat, predsjednik Lovačke udruge Zeko.

Druženje su lovci iskoristili za dogovor novih aktivnosti. Uz organizaciju lovova tijekom lovne sezone u planu su i nove radne akcije uređenja lovišta.

-Moram pohvaliti članove koji sudjeluju u radnim akcijama i daju svoj doprinos da naše lovište ima idealne uvjete za lovce – zaključio je Marijan Horvat.

FOTO: Lovačka udruga Zeko

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti