RADNA AKCIJA Kalinovčani očistili svoje lovište

Podravski list profile

Lovačka udruga Zeko iz Kalinovca provela je tradicionalnu akciju čišćenja svog lovišta. Akcija je okupila brojne članove Udruge koji su prikupili otpad u odbačen u okoliš lovišta i uz granične prometnice, a nakon obavljenog posla organizirano je i druženje.

-Redovita briga o lovištu uključuje i akcije čišćenja okoliša lovišta koji i dalje neodgovornim mještanima služi za bacanje otpada. U akciju su sudjelovali i općinski načelnik Danijel Zvonar te njegov zamjenik i naš član Danijel Moslavac – kaže Marijan Horvat, predsjednik Lovačke udruge Zeko.

Druženje su lovci iskoristili za dogovor novih aktivnosti. Uz organizaciju lovova tijekom lovne sezone u planu su i nove radne akcije uređenja lovišta.

-Moram pohvaliti članove koji sudjeluju u radnim akcijama i daju svoj doprinos da naše lovište ima idealne uvjete za lovce – zaključio je Marijan Horvat.

FOTO: Lovačka udruga Zeko

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti