Radna akcija u Hlebinama: Svima nam je u interesu ljepše mjesto

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općina Hlebine provela je akciju hortikulturnog uređenja Ulice Ljudevita Gaja u koje je uloženo 10.000 kuna. Za uređenje su nabavljene ukrasne vrbe, a sadnju su obavili djelatnici Općine, gerontodomaćice i sami stanovnici Gajeve.

– Lani je u našoj ulici izgrađen nogostup pa smo pokrenuli inicijativu da se obavi i hortikulturno uređenje. Načelnica je podržala naš prijedlog i Općina je osigurala sadnice – kaže Mirjana Lujić, općinska vijećnica.

Nije trebala puno vremena, dodaje Mirjana, da se organizira akcija sadnje u kojoj su sudjelovali i brojni stanovnici Gajeve.

– Svima nam je u interesu da naše mjesto i ulica što ljepše izgleda i u roku dva sata posadili smo 100 sadnica ukrasne vrbe. Ovim ćemo uređenjem ostaviti još bolji dojam na izletnike i turiste koji posjećuju naše mjesto, a četiri sadnice posadili smo i u Gabajevoj Gredi – zaključila je Mirjana Lujić.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI