Radni sastanak: Planiraju aktivnosti kako što bolje iskoristiti 30 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Već smo više puta pisali o megaprojektu u obrazovanju vrijednom 60 milijuna kuna – Centru kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Prvi dio od 30 milijuna kuna za dogradnju i radove na koprivničkoj Obrtničkoj školi i đurđevačkoj Strukovnoj već je osiguran, a nedavno je potpisan ugovor i za novih 30 milijuna kuna za opremanje i edukacije.

Kako bi što bolje dogovorili aktivnosti i isplanirali kako što kvalitetnije “potrošiti” europska sredstva, u prostorijama Županijske uprave u četvrtak je održan radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

-Raspravljali smo o predstojećim aktivnostima u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ za koji je prošlog petka potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Projekt ukupne vrijednosti 30 milijuna kuna će s 85 posto biti financiran iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 posto osigurati iz državnog proračuna – navode u Županiji.

Voditelj Projektnog tima Darko Masnec prisutne je članove izvijestio o planiranim aktivnostima koje se tiču realizacije projekta te je usuglašena dinamika i postupak provođenja javne nabave za drugu fazu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“,  kojim će se uspostaviti programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

FOTO KcKž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI