Radni sastanak: Planiraju aktivnosti kako što bolje iskoristiti 30 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Već smo više puta pisali o megaprojektu u obrazovanju vrijednom 60 milijuna kuna – Centru kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Prvi dio od 30 milijuna kuna za dogradnju i radove na koprivničkoj Obrtničkoj školi i đurđevačkoj Strukovnoj već je osiguran, a nedavno je potpisan ugovor i za novih 30 milijuna kuna za opremanje i edukacije.

Kako bi što bolje dogovorili aktivnosti i isplanirali kako što kvalitetnije “potrošiti” europska sredstva, u prostorijama Županijske uprave u četvrtak je održan radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

-Raspravljali smo o predstojećim aktivnostima u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ za koji je prošlog petka potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Projekt ukupne vrijednosti 30 milijuna kuna će s 85 posto biti financiran iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 posto osigurati iz državnog proračuna – navode u Županiji.

Voditelj Projektnog tima Darko Masnec prisutne je članove izvijestio o planiranim aktivnostima koje se tiču realizacije projekta te je usuglašena dinamika i postupak provođenja javne nabave za drugu fazu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“,  kojim će se uspostaviti programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

FOTO KcKž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI