Radno na križevačkom području: Obnavljaju domove te dvije ulice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Križevcima su i tijeku radovi na rekonstrukciji domova u Carevdaru i Kloštu Vojakovačkom te u ulici Frana Gundruma i Ulici kralja Tomislava.

Iz Grada su kazali kako se na Vatrogasnom i Društvenom domu u Carevdaru dovršavaju radovi koji uuključuju fasaderske, instalacijske i radove unutar samog doma, radove izlolacije, ali i samjenu stolarije te radovi na krvonoj rekonstrukciji.

Na zgadi Vatrogasnog doma pri kraju su radovi na rekonstrukciji zamjene krovište, postavljanje toplinske fasade, zamjene stolarije te popločivanje vanjskog u unutarnjeg dijela zgrade. U dijelu Ulice Frana Gundruma uključuju postavljanje novog sloja asfalta te rekonstrukciju parkinga, a vrijednost tih radova je oko 500 tisuća kuna.

U Ulici kralja Tomislava provode se radovi na modernizaciji odvojka, vrijednost radova je oko 650 tisuća kuna, dok u prosincu počinju radovi na izgradnji spoja  ispod nadvožnjaka u Ulici Ivana Gundulića, a vrijednost je oko tri milijuna kuna, a sve u potpunosti financira Grad.

Radi se i na izgradnji parkirališta u generalićevoj ulici za potrebe članova Uduge Maslačak. Radovi na rekonstrukciji domova u Carevdaru i  Kloštru Vojakovačkom u konačnici će doprinijeti unapređenju društvene infrastrukture, kao i ravnopravnom razvoju urbanog dijela grada i sela.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI