Radno u školi Braće Radić: Ličenje, bušenje i zamjena parketa za početak škole

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradonačelnik Mišel Jakšić sa svojim je suradnicima u pratnji Kreše Grgca, ravnatelja obišao radove u koprivničkoj Osnovnoj školi Braća Radić. Vrijednost radova iznosila je 345 tisuća kuna.

– Nakon ulaganja od deset milijuna kuna u energetsku obnovu Osnovne škole, nastavilo se s radovima. U zimskom periodu u školi su obavljeni soboslikarski radovi, bušenje i zamjena parketa. Odrađena je sanacija vodovodnih instalacija u zbornici – rekao je gradonačelnik.

U školi su odrađeni i ostali radovi, a riječ je o radovima na završnom sloju zida kod učionica, izvršena je sanacija krovišta garaže, sanirane su oštećene panelne ograde te je napravljena nadstrešnica za bicikle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI