Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Radovan Kranjčev dobit će nagradu za životno djelo

Odbor za javna priznanja Županijske skupštine razmatrao je prijedloge kandidata za javna priznanja Županije.

Prema prijedlogu Odbora, titulu počasni građanin Županije trebao bi dobiti Mladen Klasić, odvjetnik iz Križevaca, a nagradu za životno djelo Radovan Kranjčev, profesor i znanstvenik iz Koprivnice.

Nagrada za promicanje inovatorstva Marcel Kiepach trebala bi ići  Anti Starčeviću iz Križevaca, nagrade za doprinos ugledu i promociju županije u području društvenih djelatnosti puhačkom orkestru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đurđevac te u području gospodarstva tvrtki Eko papir iz Gole; nagrade za iznimno postignuće u prošloj godini Ivici Ferenčiću iz Koprivnice i tvrtki Cemix Croatia iz Đurđevca, a zahvalnice Županije će dobiti Milica Međurečan iz Koprivnice, interventni tim županijskog Crvenog križa, Petar Petrović iz Đurđevca, Kulturno-umjetničko društvo Delovi i Kristina Benko Markovica iz Đurđevca.

I ove godine za nagradu Mara Matočec za promicanje ljudskih prava nije pristigao niti jedan prijedlog. Konačna odluka o ovogodišnjim dobitnicima javnih priznanja Županije bit će donesena na idućoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati 15. veljače.

Foto: Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI