Radovi na projektu od 262 milijuna u punom jeku: Obnavljaju kilometre infrastrukture

Radovi na aglomeraciji Pitomača vrijednima 262 milijuna kuna i dalje su u punom jeku. U Pitomači i Kladarama dosad je izvedeno 11.859 metara gravitacijskog i 5347 metara tlačnog cjevovoda, a istovremeno se izvode kućni priključci na kanalizacijsku i vodovodnu mrežu te sanacija kolnih prilaza.

U Dravskoj ulici u Pitomači izvedeno je 4192 metara gravitacijskog cjevovoda i 1425 metara tlačnog cjevovoda, a radove postavljanja cjevovoda izvodi jedna ekipa. U Dinjevcu, Grabrovnici i Otrovancu izgrađen je kompletan cjevovod i sad slijedi puštanje crpne stanice u Otrovancu u probni rad.

U Starom Gracu trenutno se izvode kućni priključci na kanalizaciju i vodovod, kao i snimanje izgrađenog cjevovoda.

– Radovi su aktivni na cijelom području pitomačke općine. Najaktivniji radovi su u Ulici braće Radić u Pitomači, a radi se i u ulicama Janka Draškovića i Strossmayerovoj – kaže Željko Grgačić, načelnik Općine Pitomača.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI