Radovi na širenju Obrtničke napreduju: Nove učionice, laboratoriji, kabineti…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U tijeku su radovi na dogradnji Obrtničke škole u Koprivnici, u sklopu projekta Centra kompentencija. Dosad je u Koprivnici obavljeno oko četvrtinu radova vrijednih 24 milijuna kuna. Župan Darko Korena sa suradnicima i predstavnicima izvođača iz križevačkog Radnika danas je obišao radove.

-U fizičkom smislu je obavljeno puno više radova jer se preostalih 75 posto u dobrome dijelu odnosi na skupu opremu koja će podići cjelokupni iznos. Završetak projekta očekuje se kroz deset mjeseci, a u ova četiri koliko je prošlo napravljeno je uistinu mnogo – rekao je Koren.

Domagoj Masnec, predstavnik tvrtke Radnik koja je izvođača radova, kazao je kako se radovi odvijaju prema zacrtanom planu.

-Cilj je završiti konstrukciju tijekom rujna, a to ćemo i uspjeti. S obzirom na to da se kanalizacija spajala na postojeću, imali smo puno posla prije početka školske godine, no i to smo uspjeli napraviti na vrijeme. Trenutno se odvijaju radovi na prvome dijelu krovišta koji će biti pokriven zelenim krovom, žbukanje i instalaterski radovi. Sve je u roku i odvija se sukladno predviđenoj dinamici – pojasnio je Masnec.

Ispred Obrtničke škole Koprivnica Saša Seretin, član projektnog tima CEKOM te administrator na projektu je rekao:

-Novi objekt je od velikog značaja za Obrtničku školu. Znamo u kakvim su uvjetima trenutno učenici zbog nedostatka opreme i prostora. S novih 1800 metara kvadratnih prostora dobit ćemo sedam učionica, četiri kabineta, četiri laboratorija i najnoviju opremu. Time smo napravili velik iskorak u radu s učenicima – dodao je Seretin.

FOTO Kckž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI