Radovi nakon 30 godina: Ciglenska će biti jedna od najljepših u gradu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Čelnici Grada Đurđevca i predstavnici izvođača radova iz Komunalnih usluga obišli su Ciglensku ulicu u kojoj su u tijeku radovi na uređenje ulice, a trenutno se uređuju raskrižja, ulaz u ulicu te se postavljaju cestovni rubnjaci.

Doznajemo kako će se postojeća cesta proširiti do 5 metara te urediti bankine, a oborinska odvodnja će se usmjeriti u novu kanalizacijsku mrežu koja je izgrađena prošle godine. Izvode se i radovi na pripremi pješačke staze.

– Radi se o značajnom projektu za Grad Đurđevac i stanovnike Ciglenske ulice jer će se nakon 30 godine proširiti cesta, izgraditi staza i nogostup, te urediti kolni prilazi, a Ciglenska ulica će postati jedna od ljepših ulica u Gradu Đurđevcu – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

FOTO Grad Đurđevac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI