Radovi vrijedni 700.000 kuna: Uređuju okoliš i prilaz Domu kulture

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U tijeku su radovi na uređenju okoliša Doma kulture u Đurđevcu. Investicija je vrijedna 703.000 kuna, a projekt sa 127.000 kuna sufinancira Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, dok je preostalih 576.000 osigurano u gradskom proračunu.

Uređenje okoliša obuhvaća i dugoočekivanu obnovu pločnika ispred Doma kulture koji je bio u katastrofalnom stanju, dok je podest ispred ulaza proširen te će služiti kao ljetna pozornica za razne manifestacije. Nasuprot te pozornice predviđeno je postavljanje klupa za gledalište, a prostor ispred Doma kulture od Ulice Vladimira Nazora odvojit će se formiranjem zelenih pojaseva i sadnjom novih platana. Svi bi radovi trebali biti obavljeni u ovoj godini.

– Uređenje će biti u stilu okoliša zgrade poduzetničkog inkubatora, a dodatna atrakcija bit će ljetna pozornica i amfiteatar za publiku – kažu u gradskoj upravi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI