Rasprodan ludbreški ‘Wine and Walk’ oduševio sudionike

Nova eno-gastro rekreacijska manifestacija Wine and Walk Ludbreg održala se ove subote i oduševila je Ludbrežane i goste, a velik interes potvrđuje i činjenica da su sve ulaznice bile rasprodane nekoliko dana unaprijed. 

‘Wine & Walk Ludbreg’ je manifestacija namijenjena ljubiteljima prirode, vina, autentičnih, lokalnih gastronomskih proizvoda i – hodanja. Posjetitelji su tako prošli novom rutom inspiriranom hodočasničkom tradicijom Ludbrega i putevima sv. Martina. Ruta dugačka oko 12 kilometara povezuje dva „sveca“ – kipove sv. Martina i sv. Vinka, a na tom putu nalazile su se degustacijske točke na kojima na kojima su domaći vinari nudili svoja autentična i nagrađivana vina, domaće „zalogaje“ i dah lokalne kulture i običaja.

Svi su sudionici uz kotizaciju od 150 kuna dobili i startni paket u kojem se nalazila degustacijska čaša, mapa rute, vaučer za sudjelovanje i voda.

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI