‘RATNO STANJE’ Deseci tenkova stigli u Koprivnicu, šef kolodvora tajnovit: Nisam ovlašten davati informacije

Tenkovi su privukli pažnju putnika koji su u Koprivnici čekali vlakove na svoja odredišta


Autor: podravski.hr — 04.02.2019. / 14:37 Stil

Kompozicija s tenkovima stoji na željezničkom kolodvoru u Koprivnici

Teretni vlak pun borbenih ratnih tenkova maloprije je napustio koprivnički željeznički kolodvor. Prema informaciji našeg fotoreportera, na kompoziciji je bilo nekoliko desetaka moćnih ratnih strojeva.

Kompozicija je u Koprivnicu stigla prijepodne i na kolodvoru je bila nekoliko sati. Čitava stvar obavijena je velom tajne.

– Nisam ovlašten davati informacije o čemu se radi. Iskreno, ne znam odakle su došli tenkovi, niti znam kamo idu. No, da i imam, taj podatak, ne bih vam ga smio otkriti – kazao nam je Željko Kamber, šef koprivničkog željezničkog kolodvora.

Tenkovi su privukli pažnju putnika koji su u Koprivnici čekali vlakove na svoja odredišta.

– S kojim ići na posao – glasio je jedan od postova na društvenim mrežama, kojima su počele kolati fotografije tenkova na koprivničkom željezničkom kolodvoru.

– Idu u Ukrajinu, izgleda da počinje treći svjetski rat – našalio se jedan naš kolega.

Prema viđenome na terenu, čini se da je kompozicija s moćnim oružjem otputovala istočno, što će reći u smjeru Mađarske. Tenkovi baš i nisu u najboljem stanju – po fotografijama se čini kako ih je malo ulovila hrđa.

Čitatelj nam je tijekom dana poslao link s riječkog portala koji je razriješio svaku enigmu. Kamo tenkovi točno idu i otkud su došli – pročitajte OVDJE. (hš, rm)

FOTO: NIKOLA WOLF