Razlika od 29 godina: ‘Zaljubila sam se u svog tasta i sada imamo dijete.’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pokušala je ignorirati osjećaje koje je imala prema svom tastu. Bojala se da će povrijediti ljude oko sebe, a i svjesna je velike razlike u godinama no njihova ljubav jednostavno je bila previše jaka da bi se krila.

Erica Quiggle 2011. godine prolazila je težak period sa svojim prvim suprugom. U tim trenucima neočekivanu potporu dao joj je upravo očuh njena muža. Postali su najbolji prijatelji. Isprva je njihova veza bila potpuno platonska no kasnije su si jednostavno morali priznati osjećaje koje imaju, bez obzira na razliku od 29 godina među njima.

Nekoliko godina kasnije i jednom i drugom raspali su se brakovi. Erica je o svojim osjećajima prvo šutjela jer nije htjela povrijediti ljude oko sebe no nakon što joj je Jeff priznao ljubav, 2017. su odlučili da je vrijeme da svoju vezu obznane javnosti.

par je sada u braku i imaju kćer, a bivši supružnici dali su im svoj blagoslov.

“Zvuči skandalozno, ali jednostavno nismo mogli kriti tu ljubav”, rekla je Erica koja je Jeffa upoznala još dok je imala 16 godina budući da je njena prijateljica Jeffova pokćerka. Kasnije se Erica udala za njenog brata i Jeffova posinka.

“Usprkos svemu naš brak je sada savršen. Jeff ima mladu dušu, dok je moja stara. Ispalo je sve kako treba, a i moj bivši suprug Justin je u redu sa cijelom situacijom. Dijelimo skrbništvo nad našim sinom”, pojasnila je te dodala kako je u poečtku bilo problema no kako sada više nema mržnje i zamjeranja.

Kaže kako se za Justina udala s 19 godina jer su svi mislili da je to ispravan korak no uskoro su počeli imati probleme koje ni dijete više nije moglo spasiti.

“Vodila sam duge razgovore s njim o tome da ga ne želim povrijediti, ali sam mu pokušala objasniti kako je moja i Jeffova ljubav jednostavno prejaka”, prisjeća se te dodaje kako je Justin jednostavno rekao da ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti.

Kaže kako se njezin sin ne sjeća razvoda i to joj je drago. Ubrzo nakon cijele te situacije Erica se uselila Jeffu, a nekoliko tjedana kasnije već je bila trudna.

“Jednostavno smo se vrlo brzo zbližili. Jako si odgovaramo”, zaključio je Jeff za Mirror.

FOTO PA Real Life

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dani voća oživjeli đurđevačku špicu

Županijski Dani voća oživjeli su subotnju špicu u Đurđevcu. Svoje proizvode predstavilo je 26 izlagača, a brojni posjetitelji uživali su u degustaciji raznih voćnih delicija,

Komorni orkestar nastupa u Domoljubu

U ponedjeljak 25. listopada u koprivničkom Domoljubu nastupa Varaždinski komorni orkestar. Koncert je u 19.30 sati. Varaždinski komorni orkestar nastavlja višegodišnju tradiciju komornog i orkestralnog

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI