Razmjenjivat će iskustva i znanja u područjima važnima za mlade

Predsjednici Savjeta mladih Grada Križevaca, Opatije i Rijeke potpisali su u petak tripartitni Sporazum o prijateljstvu i suradnji s ciljem promicanja suradnje u pitanjima od važnosti za mlade. Sporazum je potpisan u znaku želje da Križevci postanu grad za mlade, a tom je prilikom istaknuto kako su uključeni u projekt Europe Goes Local.

Ovim Sporazumom mladi će razmijeniti iskustva i znanja u područjima od važnosti za mlade, doprinijeti razvitku politika za mlade te intenzivnijem povezivanju triju gradova. Formirali su i zajedničku radnu skupinu koja će svake godine određivati program konkretnih aktivnosti te osiguravati temelje za njihovo provođenje. Članovi radne skupine su za Grad Križevce: Antonio Sirovec i Marko Martinčević, Grad Opatiju: Kristian Tončić i Ena Knežević Tončinić, te Grad Rijeku: Biago Mazzone i Toma Jelušić te Valentino Klarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI