Recital Bože Hlasteca: Izabrali 22 pjesme među 70 poslanih

Prosudbeno povjerenstvo ovogodišnjeg 4. recitala kajkavske poezije Božo Hlastec Gradske knjižnice i čitaonice Mladen Kerstner Ludbreg objavilo je popis 22 pjesme koje će se natjecati za izbor tri najbolje pjesme recitala.

Natječaj je trajao do 21. prosinca 2020. godine te je 27 autora prijavilo čak 70 pjesama. Zbog epidemiološke situacije izostat će planirani program podjele nagrada pa su svi autori čije su pjesme ušle u širi izbor za nagrade dužni poslati videosnimke svojih izabranih pjesama.

Među izabranim se našla i pjesma Ludbreškog pjesnika i pisca Aleksandra Horvata pod nazivom ‘Če bi te zgubil’, te koprivničke autorice Zdenke Čavić pod nazivom ‘Vreme smeha’, a u izboru su i pjesme autora iz Varaždina, Ivanić-Grada, Koprivnice, Vrbovca i mnogih drugih mjesta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI