Ređep: Ova generacija mladih nada puno obećava

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Najmlađe selekcije Rukometnog kluba Đurđevac, djevojčice do devet i deset godina, u prošloj su sezoni ostvarile odlične rezultate. Mlade nade pod vodstvom trenera Gorana Ređepa osvojile su prva mjesta na turnirima u Virovitici, Čakovcu i Kutini, druga mjesta na turnirima u Križevcima i Novigradu Podravskom te četvrta mjesta na jakim turnirima u Valpovu i mađarskom Szentgothardu.

I u Međužupanijskoj ligi mlade su Đurđevčanke nizale odlične rezultate i prije prekida sezone bile su na drugom mjestu. Za najmlađu selekciju Đurđevca nastupaju: Helena Pintar, Vanessa Vencl, Lucija Pantelić, Morena Kožar, Nina Anušić, Magdalena Šikulec, Petra Barić, Nika Furdić, Ana Ščuka, Idora Lopar, Valentina Kucel i Hana Nikša.

– Ova generacija mladih nada puno obećava. Dosta je iznimno talentiranih igračica i nadamo se da će većina njih iznjedriti za seniorsku ekipu, što nam je i glavni cilj – kaže Goran Ređep.  

Kolekcija medalja s turnira, dodaje Ređep, sigurno bi bila bogatija da sezona nije prekinuta. Još uvijek se mlade nade ne mogu vratiti normalnom ritmu treniranja, no svi u klubu se nadaju da će se vrlo brzo stvoriti uvjeti za planirani rad Škole rukometa.

– Nažalost, ova situacija ostavlja najviše traga na najmlađim selekcijama za koje je od velike važnost da se redovito trenira. Nadamo se da ćemo nadoknaditi ono što je izgubljeno tijekom ove pauze, a sve mlade nade, kao i sve sportašice, s nestrpljenjem čekaju povratak u dvoranu i na treninge. Vjerujem da će i nova sezona biti uspješna te da ćemo potvrditi da u Đurđevcu stasa nova generacija talentiranih rukometašica – zaključio je Goran Ređep.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI