Rezime tjedna: 13 nesreća, jedna s lakše ozlijeđenom osobom

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, 13 prometnih nesreća, sedam požara i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Rezime je to tjedna koji nam javljaju iz koprivničke policije.

OD toga 12 kaznenih djela općeg je kriminaliteta i pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno devet osoba.

U proteklom tjednu zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno su prijavljene tri osobe.

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena putnica u osobnom automobilu. Također, ozlijeđeno je dvoje vozača osobnih automobila čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

U proteklom tjednu zabilježen je jedan požar na građevinskom objektu i šest požara na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta procijenjuje se na oko 2.000 kuna.

Foto: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI