Ribiči zavozili put koji ne postoji: Vikendaši traže da općina formira javni put

Podravski list profile

Desetak ribiča koji imaju vikendice na Šoderici, na zapadnom djelu jezera prema Torčecu, u subotu su organizirali radnu akciju zavoženja puta koji prolazi pored njihovih vikendica.

– Skupili smo se svi vlasnici vikendica, kupili materijal i sami zavozili put. Radi se o tome da taj put koriste svi koji na Šodericu idu iz Torčeca, tuda se voze i traktori, ali taj put službeno ne postoji u općini Drnje pa ga nitko niti ne održava – rekao je Karlo Posavec, jedan od vlasnika vikendica.

Kaže kako su razgovarali s načelnikom Drnja Petrom Dombajom te dogovorili da će Općina pokušati pretvoriti taj put u javni kako bi ga mogla održavati.

– Put se nalazi na našim česticama, ali svi smo ovdje složni da damo dio svog zemljišta da se i službeno formira put jer je i nama u interesu da bude održavan i da se po njemu može normalno voziti. U zadnje vrijeme bio je gotovo pa neupotrebljiv – zaključio je Karlo.

FOTO Karlo Posavec

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Mlađe kategorije oduševile rezultatima

Sportsko-ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije proglasio je najuspješnije ekipe i pojedince u sportskom ribolovu za 2019. godinu. Ekipno su nagrađeni ribiči iz ŠRK-a Štuka Torčec, i

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI