Ribolovna liga mladih: Odlični Leon, Iva i Lana

Peterančanka Iva Betlehem, članica koprivničkog ŠRK-a Podravka i Lana Picer iz ŠRK-a Štuka Colmic Torčec, nastupile su prošlog vikenda na petom i šestom kolu Lige mladeži U20 i U25 u lovu ribe udicom na plovak. Naše su natjecateljice vrlo uspješno predstavile našu županiju. Iva Betlehem u subotnjem je dijelu natjecanja osvojila treće mjesto sa 1915 bodova, dok je Lana Picer bila šesta s 800 bodova.

Drugog dana natjecanja Iva Betlehem osvojila je drugo mjesto sa 3195 bodova, a Lana Picer je bila odlična treća s 3015 osvojenih bodova. U kategoriji U-25 našu županiju predstavljao je Leon Međimurec, član ŠRK-a Karas iz Kuzminca. U subotnjem dijelu  Leon je zauzeo šesto mjesto, dok se u nedjeljnom znatno popravio i popeo na pobjedničko prvo mjesto. Sljedeće kolo lige održava se početkom listopada na jezeru u Banovoj Jarugi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI