Ribolovne dozvole krenule u prodaju: Upisuju i nove članove

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Športsko-ribolovni klub Križevci zaključio je jednu od najuspješnijih godina otkako isti postoji. Ne samo što su Križevčani drugu godinu zaredom osvojili Županijsku PAN šaransku ligu, već zbog sjajnog napretka ribljeg fonda u čije je očuvanje uloženo mnogo truda.

– Prodaja dozvola za 2021. godinu krenula je od 12. siječnja u prostorijama kluba na Trgu Antuna Nemčića 10 u Križevcima. Klupske će prostorije biti otvorene utorkom i četvrtkom od 16:30 do 18:00 sati, a za kupovinu dozvole potrebno je imati novo uvjerenje o položenom ribičkom ispitu, osobnu iskaznicu, te važeći e-mail račun – rekao je predsjednik kluba Berislav Balen.

Zbog situacije izazvane koronavirusom te nemogućnosti održavanja godišnje skupštine, Upravni odbor ŠRK-a Križevci na temelju pravilnika o ribičkim dozvolama u slatkovodnom ribarstvu morao je donijeti odluku o visini cijene godišnjih i dnevnih dozvola za 2021. godinu.

– Godišnja skupština održat će se čim se steknu uvjeti za njezino održavanje, a ono što je trenutno najbitnije za napomenuti jest cijena dozvola. Tako će godišnja dozvola i članarina iznositi 550 kuna za seniore, 350 za juniore i seniorke, te 100 za kadete. Jednodnevna dozvola će koštati 100, trodnevna 200, a sedmodnevna dozvola 400 kuna. Upisnina u klub iznosi 100 kuna, dok svaka neodrađena radna akcija vrijedi 200 kuna – napominje Balen. (ds)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI