RockLive u Kampusu: Dolaze Motus, Šank!? Let3, Kandžija, TBF…

U koprivničkom Kampusu ovog će vikenda 30. i 31. srpnja, RockLive Festival #10 nakon prošlogodišnje odgode, konačno održati svoje jubilarno deseto izdanje.

-Izvođači ovogodišnjeg festivala su neka od najvećih domaćih glazbenih imena, pa će u petak 30.7. nastupiti Let 3, Kandžija, Motus Vita Est koji zamjenjuje otkazani M.O.R.T, te ŠizaZebas i Grunter, dok će na RockLive pozornicu u subotu 31.7. zakoračiti TBF, Mortal Kombat, Šank!?, Kraj programa, Core System i JegerKola. Oba dana nakon odličnih koncerata do jutarnjih sati provod se nastavlja uz već dobro znani RockLive Radio Show! – doznajemo.

RockLive će se održati bez ikakvih ograničenja, te uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.

Ulaz na festival omogućen je svima koji pribave Covid potvrdu, a onima koji ju neće imati, omogućeno je brzo testiranje na festivalskom ulazu. Testiranje će biti u petak 30. srpnja od 18 do 23, te u subotu 31. srpnja od 18 do 23.

-Oni koji testiranje obave u petak, više se ne moraju testirati u subotu. Poseban napor RockLive je učinio da upravo taj trošak svede na minimum, pa će posjetitelji plaćati cijenu testa od 40kn, a RockLive im za uzvrat poklanja refundaciju u vrijednosti pića od 30kn, čime je trošak posjetitelja samo 10kn! – doznajemo od organizatora.

Ulaznice kupljene za festival najavljen 2020. godine vrijede za ovo izdanje festivala.

-U prodaji su i nove festivalske ulaznice koje vrijede za 2 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 110kn, dok će na blagajni festivala iznositi 130kn – kažu organizatori.

Direktan link za festivalske ulaznice: https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-10-7536

Dnevne ulaznice moći će se također kupiti svakog dana na blagajni festivala po cijeni od 85kn.

Posjetitelji izvan Koprivnice koji dolaze vlakom imaju pravo na HŽ popust od čak 40% na povratnu kartu.

FOTO Internet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI