ROĐENDAN ĐURĐEVCA Zlatna plaketa Mariji Plantek, na svečanoj sjednici i general Mladen Markač

Povelje Grada dobili su Slava Zlatec iz Zagreba, rođena Đurđevčanka koja radi u zagrebačkoj Gradskoj upravi, Đurđevčanka Nada Sedmak, aktualna najuzornija seoska žena naše županije te Dobrovoljno vatrogasno društvo Čepelovac


Autor: podravski.hr — 23.04.2013. / 14:19 Aktualno

ĐURĐEVAC – Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, kojoj je prisustvovao i general Mladen Markač, počasni građanin Grada Đurđevca i Županije, Đurđevčani su danas proslavili Dan grada i blagdan zaštitnika, svetog Jurja.
Slavko Gračan, gradonačelnik, osvrnuo se na ostvarene projekte u mandatu aktualne gradske vlasti.
– Za gradske investicije dovukli smo 50 milijuna kuna, što je zasluga izvršne i predstavničke vlasti. Samo tako, odgovorno i složno mogli smo realizirati brojne projekte i funkcionirati u nikad težim financijskim uvjetima – istaknuo je Gračan.
Na sjednici su dodijeljena i javna gradska priznanja. Zlatnu plaketu sveti Juraj dobila je Đurđevčanka Marija Plantek za značajan doprinos u društvenom i humanitarnom životu na području Đurđevca, a Povelje Grada Đurđevca Slava Zlatec iz Zagreba, rođena Đurđevčanka koja radi u zagrebačkoj Gradskoj upravi, Đurđevčanka Nada Sedmak, aktualna najuzornija seoska žena naše županije te Dobrovoljno vatrogasno društvo Čepelovac.
IZVJEŠTAVAJU: Đuro Grčić i Dinko Borozan