Roditelji: Javno se odričemo svog sina. On i snaha za nas više ne postoje!

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina odlučili su se javno „preko novina“ odreći svog 45-godišnjeg sina. Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli izbjegavati kontakte s njima, odlučili su staru narodnu poštapalicu „odreći ću te se preko novina“ pretvoriti u djelo.

Ova priča objavljena je u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno „izbriše“ kao naš sin – ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.  

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželio, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

– Još dok je bio student znao nas je vrijeđati, i to pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori – priča nam Krunoslava Šimpović.

Svaki poziv u posljednje četiri godine, dodaje ona, završavao je teškim sinovim uvredama, a kad bi god došli k njemu, zajedno sa snahom činio je sve što je mogao kako ne bi vidjela unuke.

– Unuci nas obožavaju jer smo ih svugdje vodili i uživali su u druženjima s nama. Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan – žali se Krunoslava Šimpović.

Sad kad više nemaju novca, domeće Krunoslava, i kad bi se sin trebao ponekad pobrinuti za njih, on ih izbjegava.

– Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe – zaključila je Krunoslava Šimpović.

Kontaktirali smo i sina koji nije želio previše komentirati istup svojih roditelja.

– Meni je to pomalo smiješno, a svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan – kratko je dodao sin.

FOTO I VIDEO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI