Rotarijanci će nagraditi najbolje učenike i studente

Fond za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg raspisao je natječaj radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec.
Bit će dodijeljeno šest nagrada za najbolje učenike srednjih škola.

Nagrade u iznosu od po 1000 kuna dobit će jedan učenik ili učenica gimnazije i umjetničke škole, dva učenika ili učenice četverogodišnje strukovne i dvoje trogodišnje strukovne. Šest nagrada po 1500 kuna dobit će najbolji redovni studenti dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te će se dijeliti i jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 2000 kuna.

Pravo natjecanja imaju učenici s prebivalištem s područja grada Ludbrega i općina Mali i Veliki Bukovec, Martijanec i Sveti Đurđ koji imaju trajno mjesto boravišta duže od dvije godine ili koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina. Natječaj je otvoren do 10. travnja 2021. godine do 18:00 sati. U prijavi na natječaj treba navesti adresu, broj telefona, e-mail i OIB kandidata te dostaviti prijepis ocjena i druge dokumente na temelju kojih će biti vrednovani. Ocjene se odnose za završeni razred odnosno godinu fakulteta prošle 2019./2020. školske/akademske godine koju je kandidat završio.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI