Rotarijanci će nagraditi najbolje učenike i studente

Fond za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Ludbreg raspisao je natječaj radi nagrađivanja najboljih srednjoškolaca i studenata s područja grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec.
Bit će dodijeljeno šest nagrada za najbolje učenike srednjih škola.

Nagrade u iznosu od po 1000 kuna dobit će jedan učenik ili učenica gimnazije i umjetničke škole, dva učenika ili učenice četverogodišnje strukovne i dvoje trogodišnje strukovne. Šest nagrada po 1500 kuna dobit će najbolji redovni studenti dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te će se dijeliti i jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 2000 kuna.

Pravo natjecanja imaju učenici s prebivalištem s područja grada Ludbrega i općina Mali i Veliki Bukovec, Martijanec i Sveti Đurđ koji imaju trajno mjesto boravišta duže od dvije godine ili koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina. Natječaj je otvoren do 10. travnja 2021. godine do 18:00 sati. U prijavi na natječaj treba navesti adresu, broj telefona, e-mail i OIB kandidata te dostaviti prijepis ocjena i druge dokumente na temelju kojih će biti vrednovani. Ocjene se odnose za završeni razred odnosno godinu fakulteta prošle 2019./2020. školske/akademske godine koju je kandidat završio.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI