Rotarijanci učenicima pripremili 24.000 kuna: Dodjela u petak u Ludbregu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Tijekom Uskrsa tradicionalno ludbreški Rotarijanci dodjeljuju nagrade izvrsnim učenicima srednjih škola te studentima za tekuću godinu, no s obzirom na epidemiju dodjela je odgođena za ovaj petak.

-Pravo natjecanja za nagrade imali su učenici srednjih škola i redovni studenti s prebivalištem s područja grada Ludbrega te Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurd i Veliki Bukovec, koji imaju trajno mjesto boravišta u gradu Ludbregu ili navedenim općinama duže od dvije godine, koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu – pojasnili su organizatori.

Natječaj je bio otvoren do 27. ožujka 2020. godine.

-Podjela je odgođena na 5. lipnja, a održat će se u 18 sati u hotelu Amalia.

Dodajmo kako po dvije nagrade 1500 kuna dodjeljuju najboljim učenicima srednje – gimnazije i umjetničke srednje škole, po dvije u istom iznosu najboljim učenicima srednje strukovne škole s trogodišnjim trajanjem, dvije nagrade najboljim učenicima srednje strukovne škole s četverogodišnjim trajanjem te čak šest nagrada u iznosu od 2000 kuna za najbolje redovne studente dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 3000,00 kuna.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI