Rugali su joj se i maltretirali ju, a danas za njom uzdišu muškarci diljem svijeta

Švicarka Celine Centino (24) nekada je bila frizerka koju su cijelu njenu mladost ismijavali i zlostavljali zbog izgleda. danas je ona Instagram zvijezda i muškarci iz cijelog svijeta uzdišu za njom.

Kaže kako je potrošila preko 300 tisuća kuna na estetske operacije, a samo grudi je povećala tri puta te sada nosi košaricu 34FF.

Kaže kako su ju vršnjaci stalno maltretirali i zlostavljali, govorili joj da je ružna, da je ravna kao daska i da izgleda kao dečko te da se ružno oblači. S vremenom su ju počeli gurati i tući te su joj govorili da joj lice izgleda kao smeće. Zbog toga bi često glumila da je bolesna kako ne bi morala u školu.

Zbog svojih je kompleksa i nesigurnosti odlučila da će štedjeti novac za plastične operacije. Zbog toga nije uopće izlazila do svoje 18-te godine već se samo trudila puno zarađivati, a potom je sav taj novac potrošila na estetske operacije.

U četiri godine Celine bila je na tri operacije povećanja grudi, na operaciji nosa te je ubrizgala filere u bradu, obraze i usne. Kaže kako se nikada nije osjećala tako sretno kao sada.

“Uvijek sam bila sretna osoba, ali nisam se osjećala dobro u svojoj koži. Svi su me osuđivali jer sam ‘ružna’ i s vremenom sam zbog toga, od sretne osobe, postala jako tužna. htjela sam opet biti sretna pa sam promijenila sve što me činilo tužnom. Živimo u svijetu gdje sve možemo mijenjati pa sam ja iskoristila svoju priliku”, rekla je Celine za Daily Mail.

Kaže kako ju više ne diraju ružni komentari jer je njih puno manje nego onih pozitivnih, a muškarci luduju za njom.

“Sada sam sretna i mogu živjeti život kakav sam oduvijek htjela. ako netko kaže nešto ružno o meni više me nije briga. Više me nitko ne može povrijediti. Sve je krenulo operacijom grudi. Oduvijek sam htjela imati grudi poput Pamele Anderson. Srećom, nisam imala nikakvih komplikacija”, kaže te dodaje kako bi danas, ako bi srela svoje zlostavljače, jednostavno ignorirala.

“Oni meni nikada nisu dali priliku da vide tko sam pa danas ne zaslužuju da razgovaram s njima”, zaključila je.

FOTO Instagram

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI