RUKOMETNA SRAMOTA U MAĐARSKOJ Podravkašice se izblamirale, izgubile s 10 razlike i oprostile od Europe

Podravkašice su od početka u susret ušle 'kilavo', vjerojatno misleći kako je ostvarena prednost u prošloj utakmici nedostižna. No, prevarile su se, a Mađarice su iskoristile njihovu nezainteresiranost, očitale im lekciju, posramile ih i uzele ponuđeno


Autor: podravski.hr — 10.02.2013. / 14:09 Sport

VAC/KOPRIVNICA – Rukometašice Podravke jučer, u subotu, uspjele su naizgled nemoguće. Nakon visoke pobjede od osam golova razlike u Koprivnici, u Mađarskoj su od Vaca izgubile s 10 razlike i tako se vrlo rano oprostile od Europe.
Podravkašice su od početka susret ušle ‘kilavo’, vjerojatno misleći kako je ostvarena prednost u prošloj utakmici nedostižna. No, prevarile su se, a Mađarice su iskoristile njihovu tromost, očitale lekciju i uzele ponuđeno.
– Djevojke, bez obzira na naša upozorenja da nas čeka teška utakmica i da će nam biti teško ako ne damo maksimum, nisu ušle u utakmicu kako su trebale. Ipak su u svojim glavama mislile da će igrati na rutinu i to nam se odbilo o glavu. Bez Tatari i Damnjanović nemamo rutinu, u neke igračice uvukao se strah, a ponaviše su zakazale iskusne kojima se to nije smjelo dogoditi – kazao je trener Neven Hrupec, ali nije htio pričati o mogućim kaznama igračicama za ispadanje iz Europe. (ke)