RUSVAJ Ostavila muža pa se vratila po djecu i stvari. Pale su batine, a pokazivalo se i spolovilo

- Đubre, pijanac - vikala je 32-godišnjakinja na nekoć ljubljenog supruga, a onda je kamenom razbila balkonska vrata


Autor: podravski.hr — 03.04.2018. / 14:00 Crna kronika

Ilustracija / Nesretna djevojka proživjela je pravi pakao

U mjestašcu nedaleko od Koprivnice odvijao se pravi obiteljski pakao kojem je, nažalost, svjedočilo dvoje maloljetne djece. Žena (32) zbog narušenih odnosa ostavila je supruga (39) i sljedeći se dan vratila po stvari i po njihovo dvoje djece. Bila je u pratnji sestre (27). Njezin povratak u obiteljsku kuću izazvao je veliku svađu, koju je najprije smirivala policija, a nedavno rješavala sutkinja koprivničkog Prekršajnog suda Đurđica Kenđelić.
– Đubre, pijanac – vikala je 32-godišnjakinja na nekoć ljubljenog supruga, a onda je bacila kamen prema balkonskim vratima i razbila ih.
Okomila se i na bivšu svekrvu (61).
– Jedan sin ti je pijanac, a drugi psihić. Ti si stara babuskara i lažljivka – vikala je na nju iz sveg glasa.
U obranu majke stao je 39-godišnji sin. Odgurnuo je bivšu partnericu od sebe, bacio je na tlo i uhvatio rukama za vrat. Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola od 0,24 promila. U obranu napadnute sestre, pak, stala je 27-godišnjakinja, koja je šogoru vikala da je “đubre i pijanac”, a svekrva je istovremeno vikala svojoj bivšoj snahi da je “gadura i prasica”. Sve se to događalo potkraj srpnja prošle godine.
Na sudu je prvookrivljena supruga (32) priznala krivnju. Opisala je kako je otišla od supruga zbog narušenih odnosa, a kada se vratila po djecu, nije je pustio u kuću.
– U afektu sam bacila kamen, a zatim me suprug izudarao. Djeca su cijelo vrijeme bila u kući i ne znam jesu li nešto vidjeli ili čuli. Kada sam krenula u kuću, suprug me izbacio. Imala sam crvenilo na ruci, no odbila sam pomoć liječnika. U tijeku je brakorazvodna parnica, a suprug me dugo psihički i tjelesno zlostavljao i liječila sam se na psihijatriji od anksioznosti – posvjedočila je na sudu.
Suprug s kojim se sukobila na dvorištu djelomično je priznao krivnju. Rekao je kako ju je odgurnuo od sebe i iz ruke iščupao laptop jer su djeca vikala da im mama krade laptop.
– Odgurnuo sam je kada je htjela baciti kamen u kliznu stijenu i tada je pala na tlo. Nisam je čupao niti uhvatio rukama za vrat. Iskreno, ni sam ne znam što se tada događalo. Možda sam je uhvatio za ruku kad je htjela baciti kamen ili kada sam htio iščupati laptop – rekao je suprug i sutkinji kazao kako je on sam pozvao policiju jer se bojao da mu žena ne razbije cijelu kuću.
– Nisam se htjela miješati sve dok mi šogor nije pokazao spolovilo – opisala je sestra, koja je i sama također prekršajno prijavljena, no na sudu je skupa sa svekrvom zaradila opomenu.
Sukobljeni supružnici moraju platiti po 1000 kuna novčane kazne. (pl)
FOTO: ARHIVA