Ružan prizor na ulazu u grad: Oštećena staza problem za pješake i bicikliste

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pješačko-biciklistička staza na Križevačkoj cesti, iako relativno nova, već je ispresijecana brojnim oštećenjima, ulegnućima i pukotinama. Na taj nam je problem ukazala Martina Tomić, stanarka Križevačke ceste, koja kaže kako je po stazi biciklom gotovo nemoguće voziti, a niti pješacima nije ugodno stalno zaobilaziti sva oštećenja, šahtove koji su ostali ‘u zraku’ jer je asfalt oko njih propao i slično.

– Ta je staza zaista jako oštećena i mislim da bi bilo dobro čim prije popraviti je. Mislim da bi najbolje bilo da se po cijeloj dužini povuče novi sloj asfalta jer samo krpanje nema smisla. Na previše mjesta bi se trebalo popravljati – rekla je Martina.

Kako kaže, problem je i trava koja je na mjestima počela rasti na stazi pa sve skupa to jako ružno izgleda. Upit o tome hoće li se uskoro popraviti pješačko-biciklistička staza na Križevačkoj cesti poslali smo u Grad Koprivnicu, odakle su nam odgovorili kako su službe bile na terenu, vidjeli su o čemu se radi i utvrdili da bi trebao popravak te da će se krenuti sa sanacijom čim će uvjeti to dozvoljavati.

FOTO Dubravko Vutuc

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI