S Trumpovog nebodera u Chicagu visi mladi muškarac u dvadesetim godinama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladi muškarac u svojim dvadesetim godinama u nedjelju navečer se spustio užetom s Trump Towera u Chicagu tražeći razgovor s predsjednikom uz prijetnje da će, ako ga ne dobije, prerezati uže. 

Nepoznati muškarac, koji se predstavio kao član pokreta Black Lives Matter, visio je s užeta više od tri sata. Držao je nož i prijetio da će prerezati uže ako predsjednik ne bude razgovarao s njim. Oko Trump Towera kružio je i policijski helikopter.

Sve je snimao i puštao uživo na Facebooku, a kako javlja lokalni Chicago Sun Times, on još uvijek visi s užeta na 16. katu visokog nebodera dok s njim pregovara policijska ekipa.

Muškarac traži razgovor s predsjednikom Donaldom Trumpom.

“Zdravo svima. Član sam pokreta Black Lives Matter i želim razgovarati s gospodinom Trumpom prije izbora. Ne želim umrijeti. Ako netko pokuša potegnuti ovo uže, skočit ću”, rekao je na snimci. 

“Ako Trump nešto obeća, trebao bi to učiniti prije izbora. Ovdje sam u Chicagu, jednom od najliberalnijih gradova u svijetu i stvarno poštujem ljude koji ovdje žive”, dodao je.

Naglasio je da treba “donijeti veliku odluku”.

“Moramo donijeti veliku odluku. Zbog toga želim razgovarati s medijima. I reći ću ono što želim reći za medije. Gospodine Trump, ako mislite da sam lud, nisam lud. Ako ne budete razgovarali sa mnom, presjeći ću uže”, kazao je.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i videozapisi na kojima se vidi kako se muškarac u 20-im godinama spušta niz toranj od 98 katova. Stigli su policija i vatrogasci, a hitne službe su se navodno pripremale da ga povuku konopom, prema snimkama zgrade.

Ovo nije prvi put da se netko spustio s Trumpove zgrade i iznio zahtjeve za američkog predsjednika. (Index.hr)

FOTO Screenshot Twitter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI