Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Saga oko parkiranja u Križevcima se nastavlja: Ide novi natječaj

Grad Križevci uskoro će raspisati novi natječaj za koncesiju na parkiralištima. Objavio je to portal Krizevci.info, napomenuvši kako je zadnja žalba tvrtke Poslovnih sistema Tilia odbijena.

Parkiranje se u Križevcima već više od godinu dana ne naplaćuje, a izdavanjem nove koncesije na parkiralištima na području grada trebale bi uključivati i uvođenje sustava javnih bicikala. Podsjetimo, sredinom prošle godine najavljeno je kako će ponovno početi s naplatom parkiranja, no tu je odluku poništio Visoki upravni sud. Otkad je parkiranje u gradu besplatno, pojedini se građani, naročito oni koji žive u središtu grada, žale na prepuna parkirališta zbog čega imaju poteškoća s pronalaženjem mjesta za parkiranje za svoje vozilo.

– Nadamo se kako će ovaj put cijeli proces kraće trajati, a detalje vezane uz samu provedbu natječaja pravovremeno ćemo objaviti i komuniciratis građanima nakon što bude odabran koncesionar – rekli su iz Ureda gradonačelnika za spomenuti portal.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI