Tržnica cvijeća i Otok mladosti fenomenalna je kombinacija

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Brojni Ludbrežani i Ludbrežanke tijekom prošlog vikenda mogli su uživati u malo drugačijem sajmu cvijeća. Naime, tradicionalna 24. međunarodna izložba i sajam cvijeća Ludbreg održana je u bitno manjem opsegu i na novoj lokaciji zbog specifične situacije.

Tako su od petka do nedjelje posjetitelji mogli kupiti i uživati u cvijeću na Otoku mladosti u Ludbregu. Radno vrijeme tržnice cvijeća bilo je od 8 do 18 sati, a tržnica cvijeća prebačena je na novu lokaciju kako bi se izbjegle veće gužve i kako bi se sve održalo po važećim epidemiološkim mjerama.

Iako je tradicija prodaja cvijeća na glavnom gradskom trgu te izložbe u prostoru dvorca Bathhany, nova lokacija i ambijent oduševili su kako prodavače, tako i posjetitelje koji su bili zadovoljni novom organizacijom.

– Ovaj ambijent na Otoku mladosti puno je prirodniji nego na Trgu. Nije gužva iako ima dosta posjetitelja, prozračno je, jednom riječju fenomenalno. Nadam se da će izložba cvijeća i sljedeće godine, bez obzira bude li korone ili ne, opet biti organizirana ovdje – rekla je Marta Markulinčić, koja je bila jedna od izlagačica cvijeća.  Posjetitelji su također bili zadovoljni da se barem nešto održava i da se nastavlja poznata ludbreška tradicija sajma cvijeća. 

– Cvijeće je prekrasno, cijene su pristupačne, a prodavači ljubazni. Svake godine otkrijem i kupim neku novu vrstu cvijeća. Meni je ovdje prekrasno i danas sam tu već dvaput, a doći ću s prijateljicom prošetati i sutra i prekosutra. Mislim da je izložba cvijeća na Otoku mladosti pun pogodak ne samo za Ludbrežane, već i za ostale koji možda ne znaju gdje se nalazi – rekla je Marija Sladiček Katalenić. (dv, id)

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI