SAMO U HRVATSKOJ Ovo je zasigurno najčudnija klupa u okruženju i nije zafrkancija, ona zaista postoji

Klupa na kojoj bi Ludbrežani trebali čekati autobus, nakon što im je zatvoren autobusni kolodvor, kao da je izašla iz stripa Alan Ford


Autor: podravski.hr — 26.12.2018. / 18:43 Aktualno

Čudna klupa u Ludbregu

Na prvi pogled izgleda kao djelo vandala, no nakon drugog i malo pažljivijeg pogleda zaključak je još uznemirujući. Naime, klupa ispod novopostavljene nadstrešnice, gdje Ludbrežani čekaju autobuse, nije potrgana niti je napukla od toga što je na njoj sjedila nešto korpulentnija osoba: ova klupa jednostavno je takva. Ona je naherena, ona je kriva, ona visi na lijevu stranu, jer je tako zavarena. Klupa na kojoj bi Ludbrežani trebali čekati autobus, nakon što im je zatvoren autobusni kolodvor, kao da je izašla iz stripa Alan Ford.

Čudna klupa u Ludbregu

Naime, na njoj očito mogu sjediti samo atleti, mladi ljudi i oni koji nisu umorni ili im je dosadno te imaju viška energije. Svima ostalima održavanje ravnoteže na ovoj klupi predstavljalo bi napor mnogo teži od samog stajanja. Najgore je od svega što klupa ovako stoji već nekoliko tjedana, a da nitko reagirao. Ako nitko reagirati niti ne kani, barem bi iznad klupe trebala biti naljepnica s upozorenjem: „Oprez! Naherena klupa! Opasnost od sklizanja udesno! Zabranjeno sjediti starim i umornim! (md)

FOTO: Nikola Wolf