SAMOHRANI OTAC TROJE DJECE: Našao sam ljubav nakon televizijskog showa

Saša Kunjek: Napravio sam to iz znatiželje, zabave, ali i potrebe


Autor: podravski.hr — 10.08.2013. / 15:26 Stil

BRDO CIRKVENSKO – Saša Kunjek (30), otac troje djece i sudionik televizijske emisije Ljubav je na selu, ovih je dana najzad u miru obiteljske kuće u Brdu Cirkvenskom, naselju u Općini Sveti Ivan Žabno, nedaleko od Križevaca. Inače obrtnik i poljoprivrednik, Saša se bavi se voćarstvom i ponosan je na svoj voćnjak trešanja, jabuka i šljiva, a uzgaja životinje i obrađuje vrt. Ipak, Saša u svemu ima veliku pomoć trojice prekrasnih sinova. Kao samohrani otac, svoj život posvetio je djeci i oni su uključeni u sve što radi. Tako su zajedno odlučili prijaviti se u emisiju nadajući se da će pronaći idealnu ženu i majku.
– Mogu reći da nisam u showu pronašao ljubav, no jesam zahvaljujući njemu. Nakon što je emitiranje završilo, nazvala me jedna stara poznanica, čije ime još neću iznositi u javnost i pitala jesam li za kavu – rekao je Saša Kunjek.
Nakon sudjelovanja u snimanju TV emisije, nije više siguran bi li opet krenuo u takvu avanturu.
– Napravio sam to iz znatiželje, zabave, ali i potrebe. Ponovio bih opet sve što sam u emisiji napravio i odlučio jer to sam ja, nisam glumio nešto što nisam – objasnio je Saša Kunjek i dodao kako mu je ipak jedan tv show bio dosta za neko vrijeme.

IZVJEŠTAVAJU: Goran Obran i Dubravko Vutuc

Na slici: Saša Kunjek u svojem domu u Brdu Cirkvenskom