Šantek: Nakon svake kiše ispred moje kuće su lokve, upozorili smo komunalce, ali…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Ulici Grgura Karlovčana u središtu Đurđevca odvodnja oborinskih voda još uvijek nije riješena na odgovarajuć način. Kišnica se zadržava na nogostupu i cesti, a taj problem posebno je izražen ispred kuće Željka Šanteka.

Željko Šantek u svojoj ulici

– Nakon svake kiše ispred moje kuće stvaraju se lokve zbog kojih kišnica završava na ogradi i pročelju kuće. Ni auto ne mogu parkirati ispred kuće jer bih ga morao prati nakon svake kiše – priča nam Željko Šantek.

Gradska uprava, dodaje on, upoznata je s problemom, no odvodnja i dalje zagorčava svakodnevicu stanovnicima Ulice Grgura Karlovčana. Prije izgradnje nogostupa situacija je bila još gora.

– Nekad je skoro cijela ulica bila puna lokvi, a sad se pojavljuju na nekoliko mjesta. U više smo navrata upozorili gradsku komunalnu službu da se i dalje stvaraju lokve, a iako su bili tu i uvjerili se da kišnica ostaje na nogostupu i cesti, problem nije riješen – kaže Željko Šantek.

Očito je, smatra on, napravljen propust prilikom izgradnje samog nogostupa jer nije postavljeno dovoljno šahtova za odvodnju.

– Mislim da za rješavanje našeg problema nisu potrebna velika financijska ulaganja i nadamo se da će gradska komunalna služba odraditi posao koji treba prije udarne sezone ljetnih pljuskova kad je situacija s lokvama najgora – zaključio je Željko Šantek.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI