Šantek: Nakon svake kiše ispred moje kuće su lokve, upozorili smo komunalce, ali…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Ulici Grgura Karlovčana u središtu Đurđevca odvodnja oborinskih voda još uvijek nije riješena na odgovarajuć način. Kišnica se zadržava na nogostupu i cesti, a taj problem posebno je izražen ispred kuće Željka Šanteka.

Željko Šantek u svojoj ulici

– Nakon svake kiše ispred moje kuće stvaraju se lokve zbog kojih kišnica završava na ogradi i pročelju kuće. Ni auto ne mogu parkirati ispred kuće jer bih ga morao prati nakon svake kiše – priča nam Željko Šantek.

Gradska uprava, dodaje on, upoznata je s problemom, no odvodnja i dalje zagorčava svakodnevicu stanovnicima Ulice Grgura Karlovčana. Prije izgradnje nogostupa situacija je bila još gora.

– Nekad je skoro cijela ulica bila puna lokvi, a sad se pojavljuju na nekoliko mjesta. U više smo navrata upozorili gradsku komunalnu službu da se i dalje stvaraju lokve, a iako su bili tu i uvjerili se da kišnica ostaje na nogostupu i cesti, problem nije riješen – kaže Željko Šantek.

Očito je, smatra on, napravljen propust prilikom izgradnje samog nogostupa jer nije postavljeno dovoljno šahtova za odvodnju.

– Mislim da za rješavanje našeg problema nisu potrebna velika financijska ulaganja i nadamo se da će gradska komunalna služba odraditi posao koji treba prije udarne sezone ljetnih pljuskova kad je situacija s lokvama najgora – zaključio je Željko Šantek.

FOTO Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

U automat klubu htio podvaliti lažan novac

Lažnih dvjesto kuna htio je jedan klijent podvaliti zaposleniku automat kluba u Ludbregu. No iskusno oko zaposlenika, koštalo je prevaranta kaznane prijave. Općinsko državno odvjetništvo

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI