ŠARANSKA LIGA: Najbolji Graničar iz Ždale, uskoro rasplet na Ješkovu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na jezeru Autoput II, popularnom ZERP-u pokraj Botova nedaleko od Koprivnice, održalo se ovog vikenda treće kolo Pan županijske lige u ribolovu šarana.

Pobjednička ekipa Ždalčana

Predzadnje kolo održano je po izrazito izazovnom vremenu te su ribiči u petak i subotu pokisli  „do kostiju“ jer su ribe vrlo dobro grizle. Nakon gotovo tri dana ribolova prva je bila ekipa Graničara iz Ždale s ulovljenih  255,67 kilograma. Daleko iz njih su bili ribiči iz ŠRK-a Križevci s ulovljenih 105,74 kilograma ribe, što je bilo dovoljno za drugo mjesto. Bronca je pripala ekipi Drave iz Hlebina s 94,63 kilograma. Sveukupno je ulovljeno 843,34 kilograma ribe, a od toga je iz vode izvađeno 95 šarana i 25 amura, što čini ukupni ulov od 120 riba.

Sveukupno je ulovljeno 120 riba

Najveća riba bio je šaran od 19,91 kilograma, kojeg je ulovio Tomislav Hirjanić iz ŠRK-a Drava Hlebine, a najmanja riba bila je šaran od 2,2 kilograma koju je izvadio Dejan Posavec iz Carp Podravine. Nakon tri odrađena kola od četiri ukupno vodi ekipa Hlebine Hlebine s 39 bodova, 34 boda imaju Križevci, dok četiri manje ima Graničar iz Ždale.

Lovili msu se i lijepi amuri

Zadnje kolo i raspet ovogodišnje šaranske lige bit će za dva tjedna na jezeru Ješkovo pokraj Gole.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI