SARKOZY U KOPRIVNICI Doveo menadžere koji uvoze stranu radnu snagu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Svjetski poznati menadžeri predvođeni bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Guillaumeom Sarkozyjem, inače šefom najveće francuske zajednice poslodavaca posjetila je danas Koprivnicu. O njegovu dolasku prvi smo pisali i najavili posjetu.

Radi se o međunarodni menadžerima koji se bave problematikom radne snage na međunarodnoj razini i koja nekoliko dana boravi u Hrvatskoj. Ugostio ih je gradonačelnik Mišel Jakšić sa suradnicima i članovi Uprave Komunalca sa suradnicima.

-Od gostiju se moglo čuti kako je nedostatak radne snage problem širih razmjera i zahvaća sve zemlje bez obzira na njihovu razvijenost, a kao jedno od rješenja mogućnost je dovođenja stranih radnika – rekli su nam u gradskoj upravi.

-Ispred mnogobrojnih gostiju obratio se Guillaume Sarkozy, predsjednik Uprave Astra International koja ima sjedište u američkom Delawareu, zatim glavna direktorica Leah Zveglich i Denis Delogu, direktor u hrvatskom predstavništvu koje se bavi dovođenjem stranih radnika i njihovom integracijom u okruženje i zajednicu – donajemo u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI