Saša ipak uspio dokazati: Motronu pilu ukrali su mi međaš i bratić!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Saša Posavec iz Vlaislava, naselja na području općine Novigrad Podravski, nakon sedam godina dobio je pravnu bitku koju je vodio protiv svog bratića i međaša. Prije sedam godina njih dvojica Saši su ukrali motornu pilu, a kad je otkrio da su baš bratić i međaš odgovorni za krađu, od njih je dobio batine.

– Krađu motorke odmah sam prijavio policiji, a nakon nekoliko dana sasvim slučajno vidio sam svoju motorku kod međaša. Prijavio sam to policiji i njihova istraga potvrdila je da su međaš i bratić odgovorni za krađu – priča nam Saša Posavec.

Odmah nakon završetka policijske istrage međaš i bratić došli su kod Saše  Posavca i napali ga u njegovu dvorištu. Nakon verbalnih uvreda bratić ga je primio, a međaš udario nekoliko puta.

– Za taj slučaj imam i svjedokinju, susjedu koja je sve vidjela. Nakon svih tih nemilih događaja krenuo je sudski spor koji je trajao punih sedam godina – kaže Saša Posavec.

Nakon sedam godina čekanja, dodaje Saša, konačno je stigla i pravomoćna presuda koja potvrđuje krivnju međaša i bratića. Prema toj presudi njih dvojica dužni su Saši u roku osam dana isplatiti 12.000 kuna za sve troškove koje je imao tijekom kaznenog postupka.

– Na vlastitoj sam koži osjetio da je pravda spora, ali i dostižna. Samo se nadam da me sad njih dvojica opet neće napasti. U ovih sedam godina koliko je trajao spor bratić i međaš pustili su me na miru, no bojim se da bi me sad opet mogli maltretirati – zaključio je Saša Posavec.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI