Saša ipak uspio dokazati: Motronu pilu ukrali su mi međaš i bratić!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Saša Posavec iz Vlaislava, naselja na području općine Novigrad Podravski, nakon sedam godina dobio je pravnu bitku koju je vodio protiv svog bratića i međaša. Prije sedam godina njih dvojica Saši su ukrali motornu pilu, a kad je otkrio da su baš bratić i međaš odgovorni za krađu, od njih je dobio batine.

– Krađu motorke odmah sam prijavio policiji, a nakon nekoliko dana sasvim slučajno vidio sam svoju motorku kod međaša. Prijavio sam to policiji i njihova istraga potvrdila je da su međaš i bratić odgovorni za krađu – priča nam Saša Posavec.

Odmah nakon završetka policijske istrage međaš i bratić došli su kod Saše  Posavca i napali ga u njegovu dvorištu. Nakon verbalnih uvreda bratić ga je primio, a međaš udario nekoliko puta.

– Za taj slučaj imam i svjedokinju, susjedu koja je sve vidjela. Nakon svih tih nemilih događaja krenuo je sudski spor koji je trajao punih sedam godina – kaže Saša Posavec.

Nakon sedam godina čekanja, dodaje Saša, konačno je stigla i pravomoćna presuda koja potvrđuje krivnju međaša i bratića. Prema toj presudi njih dvojica dužni su Saši u roku osam dana isplatiti 12.000 kuna za sve troškove koje je imao tijekom kaznenog postupka.

– Na vlastitoj sam koži osjetio da je pravda spora, ali i dostižna. Samo se nadam da me sad njih dvojica opet neće napasti. U ovih sedam godina koliko je trajao spor bratić i međaš pustili su me na miru, no bojim se da bi me sad opet mogli maltretirati – zaključio je Saša Posavec.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI