Savjet mladih izradio program rada

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Članovi Savjeta mladih grada Đurđevca izradili su prijedlog programa rada za iduću godinu koji su prihvatili i gradski vijećnici. Cilj programa je promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Đurđevcu, a ima deset aktivnosti koje uključuju informiranje građana i mladih o postojanju Savjeta mladih putem društvenih mreža, suradnju s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama koje osigurava Grad.

-U planu je i suradnju s tijelima grada, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade. Želja nam je i pokretanje rada s volonterima – kaže Matija Bažulić, predsjednik Savjeta mladih grada Đurđevca.

Članovi planiraju sudjelovati i u radionicama, susretima i konferencijama koje će organizirati gradske ustanove i udruge s temama povezanim s problemima mladih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI