SDP ‘ratuje’ na facebooku: On je osebujan tip, ‘sposoban i pošten’, pitanje je zna li što je socijaldemokracija

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijski šef SDP-a Mladen Kešer član je partije od „prekjučer“, pitanje je zna li uopće što je socijaldemokracija i, blago rečeno, osebujan je tip političara. SDP s Mladenom do vrha… ups, do dna!

Napisao je to nedavno o svome stranačkom šefu na svojoj Facebook stranici Marko Katanović, predsjednik križevačke organizacije SDP-a, dometnuvši još sarkastično kako je Kešer “sposoban i pošten” poduzetnik, građevinar, vinar, mljekar, sirar, čije tvrtke – a niti sudski registar niti Bog više ne znaju koliko ih je, kako se zovu i jesu li aktivne, pasivne, u stečaju ili nešto osmo – fantastično posluju diljem Hrvatske.

Taj nesvakidašnji i vrlo žestok javni Katanovićev napad na Kešera odmah je naišao na osudu istaknutih lokalnih SDP-ovaca.

– Kao predsjednik gradskog odbora prvi bi trebao znati da su ovo stvari koje se rješavaju unutar stranke. Sebi si možda prisvojio par poena kod svoje publike, ali si SDP-u puno više njih oduzeo. I dalje se smatraš članom koji radi za stranku? – zapitao ga je Damir Lacković, SDP-ov đurđevački vijećnik.

Marko Katanović, šef križevačkog SDP-a

Križevački stranački kolege Ivan Majdak i Želimir Vukobratović, pak, Katanoviću su zamjerili što šefa županijske organizacije napada javno, i to uoči europarlamanetarnih izbora.

– Nije to napad, nego upozorenje da osoba koja ignorira sudske pozive i sudbenu vlast ove zemlje vodi relevantnu organizaciju stranke koja je uvijek držala do političkog morala – pojasnio je Katanović motiv svoga istupa rekavši i kako se ne boji da bi zbog javnog izražavanja svog mišljenja moga imati kakvih problema u stranci.

Njegov kolega iz Koprivnice, Tomislav Golubić, koji je zbog Kešera čak istupio iz županijskog predsjedništva stranke, ne odobrava Katanovićev istup.

– To što je on napravio na Facebooku nije način, nije trebao ići na funkciju predsjednika županijske organizacije. To me žalosti, ali me isto tako žalosti činjenica da nitko nije rekao kako je to što je Katanović napisao neistina – rekao je Golubić. Mladen Kešer kazao je da ne želi komentirati javni istup stranačkoga kolege Marka Katanovića.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI