Sedmi smo na svijetu! Koprivnički ribolovac bio je kapetan reprezentacije

Podravski list profile

Hrvatska ribolovna reprezentacija nastupila je na svjetskom prvenstvu u ribolovu grabežljivaca umjetnim mamcem s obale. Prvenstvo se održalo u francuskom gradiću Arpajon Sur Cere. Hrvatska reprezentacija osvojila je odlično sedmo mjesto između 19 ekipa i još jednom potvrdila da spada u „gornji dom“ ove vrste  ribolova u svijetu. Kapetan hrvatske reprezentacije bio je poznati koprivnički sportski ribolovac Hrvoje Kuzmić.

Osim kapetana Kuzmića, hrvatsku reprezentaciju su predstavljali Mario Matijašić, Željko Kuk, Boris Šiljeg, Nikola Špoljar, Ivan Pešut, Mijo Boras i Martin Miladić.

Sam ribolov odvijao se na rijeci La Cere, koja je po svojim obilježjima više mirna rijeka, što našim ribičima nije odgovaralo. Usprkos tome, sedmo mjesto velik je uspjeh.

– Naša reprezentacija osvojila je i medalje na ovakvim prvenstvima, ali i ovim smo rezultatom zadovoljni  – rekao je Hrvoje Kuzmić. Članom reprezentacije postaje se ostvarenim rezultatima nacionalne lige koja se odvija u 8 kola, dok o kapetanskom mjestu odlučuje Hrvatski sportski ribolovni savez.

FOTO Hrvoje Kuzmić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti