ŠEF PODRAVKE MRŠIĆ O MALOM PODRAVSKOM: Loše im ide pa su mene stavili na naslovnicu

Kad sam ja na naslovnici, onda se barem deset posto novina više proda. Dakle, to je moj skromni doprinos novinarstvu, rekao je danas Mršić na domjenku Županijske gospodarske komore


Autor: podravski.hr — 21.12.2012. / 17:31 Aktualno

KOPRIVNICA – Na tradicionalnom domjenku Županijske gospodarske komore Koprivnica, održanom danas u restoranu Crna gora, Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke, kao jedan od sponzora i domaćina domjenka, obraćanje gospodarstvenicima počeo je mišlju o Malom Podravskom s obzirom da mu je Julio Kuruc prije govora doviknuo: “Pazi, Podravski je tu!”
– Kad sam u nekim novinama na naslovnoj stranici, onda znam da im loše ide. Jer, kad sam ja na naslovnici, onda se barem deset posto novina više proda. Dakle, to je moj skromni doprinos novinarstvu – aludirao je Mršić na današnju nasolvnicu Malog Podravskog te nastavio pričati općenito o nadolazećoj godini.
– Sljedeća godina bi trebala biti izazovna. Prema onome što smo mi u Podravki napravili, 2013. godina bi trebala biti godina u kojoj ćemo napokon pokazati da možemo napraviti one stvari koje su odložene i nisu se htjele ili mogle napraviti – bio je znakovit Mršić.
Podsjetimo, mediji su danas objavili kako Podravka sljedeće godine planira otpustiti više od 500 radnika te snažno restrukturirati kompaniju.
Izvještavaju: ADELA SOČEV i NIKOLA WOLF